“Van het begin tot het einde prettig samenwerken. To the point, zakelijk, professioneel en toch heel warm.”

“WPS levert automatiserings-oplossingen voor de glastuinbouw wereldwijd.

De afgelopen tijd hebben we mensen geworven op cruciale functies met het oog op het succes van onze organisatie. Verkeerde keuzes kosten veel tijd, geld en energie.

Hanneke van Libeccio snapt goed waar we naar op zoek zijn. Ze heeft assessments afgenomen en met haar ervaring bevraagt ze kandidaten op een andere manier dan wij. Daardoor krijgen we een beter beeld van de door ons beoogde personen en of ze qua persoonlijkheid en competenties passen binnen onze cultuur, ons team en bij de functie. Ook vanuit onze kandidaten krijgen we hele positieve feedback.

Met Libeccio minimaliseren wij de kans op verkeerde keuzes.”

Digna van Zanten - Managing Director

“Ik zou zonder enige reserve Hill Consulting en Libeccio aanbevelen voor executive search activiteiten voor middle en senior management posities in IT en high tech bedrijven en voor het coachen van management teams.”

“Wij zijn een non-profit organisatie (vereniging met leden), die wereldwijd zes onafhankelijke Internet Exchanges beheert. Wij  leveren hoogwaardige interconnectiediensten aan een breed scala van bedrijven wereldwijd. Samen vormen we een sterk ecosysteem waardoor eindgebruikers van internet kunnen genieten van snelle, stabiele en kosteneffectieve online ervaringen.

Hill Consulting en Libeccio hebben het bestuur van de Vereniging ondersteund bij het vinden en onboarden van een nieuwe CEO voor de AMS-IX organisatie. Daarnaast coachen ze ons en de CEO bij het ontwikkelen van een goede samenwerking.

Wij hebben Hill Consulting en Libeccio gekozen vanwege de goede ervaringen bij het vervullen van functies in het verleden, waarbij we met name de persoonlijke aanpak erg waarderen: een actieve benadering om de organisatie en betrokken personen goed te leren kennen, om op basis daarvan goede kandidaten te kunnen vinden en een goede ondersteuning te kunnen geven bij onboarding en coaching.”

Bart van der Sloot - Bestuursvoorzitter Vereniging AMS-IX