Mensen zijn het meest productief en presteren het best als ze werk doen wat bij hun talenten past. Ze beleven daar ook meer plezier aan. Door bij de ontwikkeling van individuen uit te gaan van hun talenten, ontstaan mooie win-win situaties voor de medewerker en de organisatie.

Beschikbare diensten:

 • Talent Motivation Analysis
  Analyse die inzicht geeft in de drijfveren, talenten en het ontwikkelpotentieel van een individu.
  Op basis van deze analyse verzorgt Libeccio ook onafhankelijke selectie adviezen in het kader van werving en individuele coachingstrajecten passend bij verschillende loopbaanfasen.
 • Talent Match
  Door functie- of competentieprofielen op te stellen, kan met de uitkomsten van de individuele Talent Motivation Analysis bepaald worden welke rollen het best passen bij de loopbaanontwikkeling van het individu.
  Voor verschillende (Scaled) Agile rollen kan gebruik worden gemaakt van basis competentieprofielen, die door Libeccio in samenwerking met één van haar partners zijn opgesteld. Hierdoor kan snel worden gekeken welke Agile rol het best bij een individu past of welk individu de beste kandidaat is voor een specifieke rol.
 • Talent Development
  Advies en / of coaching gericht op de persoonlijke ontwikkeling van het individu aan de hand van de uitkomsten van de talentanalyse en eventuele competentiemetingen. De ontwikkeling van het individu kan inzichtelijk worden gemaakt met performance groeimetingen.
  Bij de coaching wordt ook nadrukkelijk aandacht geschonken aan de omgeving waarin het individu werkt en de relaties die daarin van belang zijn.

Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen